A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тематична лінійка, присвячена Дню гідності  та  свободи на тему " Україна - країна нескорених"

21.11.23 року в Косівському ліцеї № 1 імені Я. Мудрого учнями 8-Б класу проведено тематичну лінійку , присвячену Дню гідності  та  свободи на тему " Україна - країна нескорених". Метою якої надати належну оцінку громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей , відстояли національні інтереси і європейський вибір.

22:05 21.11.2023

Всеукраїнська онлайн-руханка та встановлення Національного рекорду "Єднання" в рамках фестивалю "Назустріч успіху".

20 листопада учні 7-В та 7-Б класів Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого долучилися до Всеукраїнської онлайн-руханки та встановлення Національного рекорду "Єднання" в рамках фестивалю "Назустріч успіху". Дякуємо організаторам!!! 🇺🇦 Дякуємо ЗСУ за можливість!!!🇺🇦 Всеукраїнський проект «Єдина Україна» #unicef #Спорт_заради_розвитку #ЄдинаУкраїна

19:56 20.11.2023

Фінальні змагання з міні-футболу Косівської ОТГ серед учнів 6-9 класів ЗЗСО.

15.11.2023 року на базі нашого ліцею відбулися фінальні змагання з міні-футболу Косівської ОТГ серед учнів 6-9 класів ЗЗСО. У фіналі брали участь 8 команд - переможці і призери зональних змагань. До групи нашого ліцею потрапили Пістинський ліцей , Косівський ліцей ім. І.Пелипейка та Соколівська гімназія. В стартовій грі наша команда зуміла здобути перемогу над Косівським ліцеєм ім. І.Пелипейка 1-0. У другій грі нам протистояв минулорічний чемпіон змагань Пістинський ліцей. В напруженій боротьбі звитягу здобули наші учні з рахунком 2-1. Проте в остній грі групової стадії наші ліцеїсти програли із мінімальним рахунком 1-0 майбутнім чемпіонам - Соколівській гімназії. Тому в останій грі наша команда продовжила боротьбу за 3 місце, що їм успішно вдалося, завдяки перемозі над Вербовецькою гімназією з рахунком 6-0. Переможці і призери були нагороджені кубком та грамотами.

19:52 20.11.2023

Бібліотечні уроки на тему "Як зрозуміти іншого?"

До тижня толерантності з учнями 1 та 5 класів було проведено бібліотечні уроки на тему "Як зрозуміти іншого?"    Дітей познайомили з поняттями "толерантність" та "толерантна людина". Учням нагадали, що розуміння й повага один до одного, терпіння, підтримка, милосердя, чуйність, співчуття, любов, розуміння - все це необхідні вміння толерантного спілкування.

22:34 19.11.2023

Толерантність - це мистецтво жити у злагоді з іншими людьми

3-Б клас Ранкова зустріч  Тема. Толерантність - це мистецтво жити у злагоді з іншими людьми Мета. Ознайомити учнів із значенням поняття «толерантність», виявити основні риси толерантності, сприяти усвідомленню того, що добро треба починати з себе, виховувати почуття відповідальності за свої вчинки.

22:30 19.11.2023

Технології 3D-друку в нашому ліцеї

Одяг, будинки, їжа та імпланти. Це не фантастика, а реальність. Ці речі і не тільки можна виготовити завдяки  технологіям 3D-друку. Звісно для таких потреб ще потрібна спеціазована техніка та відповідний персонал, але завдяки FDM 3D-друку - (технологія адитивного виробництва методом пошарового наплавлення тривимірної моделі розплавленим 3D пластиком) кожний з нас маючи 3D принтер та відповідну модель зможе в домашніх умовах і порівняно за короткий час створювати фактично будь що. Все буде обмежуватись тільки однією дрібницею - власною фантазією.

22:26 19.11.2023

Ранкова зустріч на тему: «Я вчуся бути толерантним» 3-А клас

Ранкова зустріч на тему: «Я вчуся бути толерантним» 3-А клас Мета. Познайомити вихованців з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, формувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки. Виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій, культури різних народів, виховувати комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння.

21:54 19.11.2023

"Вірю в майбутнє твоє, Україно!"

"Вірю в майбутнє твоє, Україно!" Під таким патріотичним гаслом у нашому ліцеї пройшов Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Всі заходи були спрямовані на національно-патріотичне виховання дітей, розкриття виховної функції шкільної бібліотеки, об'єднання зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.    Традиційно місячник розпочали з розгорнутої книжкової виставки "Моя незламна Україна". Широкий вибір патріотичної літератури не залишив байдужими юних читачів.    Бібліотекарем закладу освіти проведено віртуальну мандрівку "Україна дивує". Учні третіх класів поглибили свої знання про Україну, її міста, столицю. Дізналися багато нових цікавих фактів про Батьківщину. З гордістю у серці за свою державу виконали Державний Гімн України.    Проведено екскурсії для дев'ятих класів до міської бібліотеки. Там діти ознайомилися з роботою книгозбірні, книжковим фондом. У бібліотечній світлиці відбулася презентація виставки-інсталяції "Героїв Україна пам'ятає", присвяченої захисникам України.    Учні першого класу були залучені до перегляду тематичних відеороликів "Історія книги". Також малята працювали творчо.    На завершення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у приміщенні бібліотеки ліцею було проведено виховну годину"Читаймо рідною мовою " для учнів п'ятого класу. Діти зрозуміли, що українська мова - наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава.

22:33 12.11.2023

Мовний квіз на знання української мови  «Діалог по-солов’їному»

Мова – це великий дар. І в кожного народу вона своя. Мова — це доля народу, і вона залежить від того, як ревно ми всі плекатимемо її. Тому що наш народ створював мову віками, багато боровся і бореться за її існування і процвітання.

22:36 10.11.2023

Виховну годину на тему «Надання невідкладної медичної допомоги при травмуванні»

08.11.23 у межах Тижня безпеки життєдіяльності вчителем Кіщук І.І. та учнями 8-Б класу проведено виховну годину на тему «Надання невідкладної медичної допомоги при травмуванні». Восьмикласники навчалися надавати першу медичну допомогу потерпілому при отриманні  травм , обробляти рани,зупиняти різного виду кровотечі, накладати кровоспинну пов,язку та  джгута- турнікета, бандажувати травмовані кінцівки.

21:48 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора