A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Технології 3D-друку в нашому ліцеї

Дата: 19.11.2023 22:26
Кількість переглядів: 160

Одяг, будинки, їжа та імпланти. Це не фантастика, а реальність. Ці речі і не тільки можна виготовити завдяки  технологіям 3D-друку. Звісно для таких потреб ще потрібна спеціазована техніка та відповідний персонал, але завдяки FDM 3D-друку - (технологія адитивного виробництва методом пошарового наплавлення тривимірної моделі розплавленим 3D пластиком) кожний з нас маючи 3D принтер та відповідну модель зможе в домашніх умовах і порівняно за короткий час створювати фактично будь що. Все буде обмежуватись тільки однією дрібницею - власною фантазією.

І завдяки проєкту Tolocar  та сприянню керівництва Косівської громади учні нашого Ліцею №1 імені Ярослава Мудрого мають змогу на певний час торкнутися світу 3D-друку. 

Почали ми з друку готових 3D моделей які є у вільному доступі на різний сайтах, зокрема Thingiverse (www.thingiverse.com). І вже через 5 днів після друку першої моделі у стінах нашого ліцею учні почали самостійно створювати моделі для друку, адже зараз 3D-друк переживає свій зоряний час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора