A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Робота шкільного парламенту

Згідно плану роботи ліцею  та учнівського самоврядування, 14.09.2023р. відбулося засідання шкільного парламенту.  Було розглянуто наступні питання: 1 . Звіт роботи учнівського самоврядування ліцею за минулий 2022-2023 навчальний рік. 2. План роботи шкільного парламенту на наступний навчальний рік.  3. Переобрання міністрів інформації та економіки. 4. Різне(про акцію "Еко-Карпати, та інші заходи на вересень). На початку засідання з вітальним словом виступила директор ліцею Руслана Миколаївна Гавриш ,яка побажала плідної роботи всім учасникам.

22:35 19.09.2023

Ранкова зустріч " Безпека на дорозі" 3 А клас

Мета: уточнити, актуалізувати,  доповнити і узагальнити знання дітей про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулицях, розвивати вміння розрізняти дорожні знаки, пояснювати значення розмітки на дорозі; розвивати уяву, увагу, спостережливість, пізнавальні інтереси, уміння орієнтуватися на вулицях міста; виховувати культуру поведінки  на вулицях міста та села, бережливе ставлення до власного життя і здоров’я; корекція уваги, пам’яті.

22:24 19.09.2023

Батл "Я - пішохід"

В Косівському ліцеї 1 ім. Я Мудрого для учнів 6-В класу відбулась  бесіда на тему: "Правила дорожнього руху". Метою заходу було пригадати учням правила дорожнього руху для пішоходів заради безпечного пересування на дорозі та уникнення аварійних і небезпечних ситуацій. Також шестикласники взяли участь у батлі:" Я пішохід", в якому продемонстрували свої набуті знання . Таий захід спонукає учасників дорожнього руху бути обережними, дотримуватись правил безпечного пересування на дорозі та уникнути неприємних аварійних ситуацій.

22:11 19.09.2023

Бесіда-гра "(Не)безпечна дорга"

Безпека дітей іноді стає складним завданням, адже батьки не можуть завжди бути поряд. Батьки забезпечують безпеку своєї дитини вдома, а вчителі або вихователі несуть відповідальність за дитину в школі. Але хто подбає про їхню безпеку в дорозі? Незалежно від того, чи ходять діти в школу пішки, їздять на велосипеді, або користуються громадським транспортом, їх слід навчати правилам безпеки на дорогах.

21:39 19.09.2023

Зустріч з працівниками МРЕО

В рамках місячника "Безпека дорожнього руху" в Косівському ліцеї #1 ім. Я. Мудрого, з метою інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, вивчення ПДР серед дітей, привернення уваги до проблем безпеки руху неповнолітніх, було проведено ряд заходів, зокрема урок-тренінг "Безпека на дорозі - безпека життя". Також, класними керівниками 11-х класів організовано зустріч з представниками Косівського СТК - Автошкола ТСО України

20:34 19.09.2023

Шкідливість тютюнопаління, куріння електронних сигарет, вайпів

В рамках співпраці з Косівським центром контролю і профілактики хвороб міністерства охорони здоровʼя для учнів ліцею 5-8 класів організовано: «Лекції про шкідливість тютюнопаління, куріння електронних сигарет, вайпів та інших виробів, які загрожують здоровʼю людини»

00:33 19.09.2023

Акція "Еко Карпати"

В рамках Всесвітнього дня чистоти 15 вересня 2023 року в Косівському ліцею 1 імені Ярослава Мудрого пройшла акція "Еко Карпати".  Мета  проведення якої  - формування екологічної культури учнів, усвідомлення себе, як частинки природи, відчуття відповідальності за неї як за національне багатство, залучення вихованців до активної екологічної діяльності, нетерпиме ставлення до тих, хто завдає школи природі. Формування особистості, яка здатна свідомо, активно, творчо впливати на навколишній світ. Учнівське самоврядування допомагало учням та батькам  збирати та сортувати вторинну сировину, а саме : пластик, скло та макалатуру. Виручені кошти підуть на потреби ЗСУ. Дякуємо всім за участь.

23:59 18.09.2023

День фізичної культури та спорту України

З нагоди Дня фізичної культури та спорту України,  який щорічно відзначається у другу суботу вересня, на спортивному майданчику Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого відбулася відкрита першість Косівської МР до Дня фізичної культури та спорту на призи Миколи Рабинюка з міні-футболу, а також відкрита першість Косівської МР Ривок гирі, в якому взяли участь учні та педагоги різних вікових категорій.

23:28 18.09.2023

Подяка

Адміністрація закладу освіти висловлює подяку всім, хто взяв участь у анкетуванні, яке ми проводили протягом серпня місяця, щоб дізнатися Вашу думку та побажання щодо функціонування нашого навчального закладу.

21:35 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора