A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з випускником-військовослужбовцем

30 жовтня у 10-тому класі Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого було проведено зустріч з нашим випускником, учасником бойових дій, військовослужбовцем Антоном Мицканом. Метою даного заходу є формування почуття гордості за свою країну та готовності до виконання обов‘язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України на героїчних прикладах воїнів, волонтерів та звичайних громадян.

23:13 01.11.2023

Наша гордість

У Львові впродовж трьох днів, з 20-го по 22-е жовтня поточного року, відбувся Відкритий Кубок Асоціації гирьового спорту України – 2023. З приємністю повідомляємо, що двічі на другу сходинку медального п’єдесталу пошани звітних змагань зійшов Рабинюк Микола Онуфрійович у категорії - ветерани чоловіки 70 років і старші - гирі вагою 12 кг, абсолютна вагова категорія.  Вітаємо Миколу Онуфрійовича з успішним виступом та бажаємо йому міцного здоров’я, щастя, успіхів та подальших переможних виступів на всеукраїнських і міжнародних змаганнях найвищого рівня! Ви наша гордість, наш взірець і мотиватор!

23:03 01.11.2023

Серед кращих

Сьогодні на Косівському міському стадіоні «Гуцульщина» відбулися змагання з футболу ЗЗСО (ліцеїв). В стартовому матчі команда нашого ліцею поступилася майбутньому чемпіону даного турніру -  команді учнів Пістинського ліцею. Проте у наступній грі наші ліцеїсти в напруженій боротьбі зуміли отримати перемогу над юнаками Косівського ліцею №2 ім. М.Павлика. В підсумку наші ліцеїсти виборили почесне 3 місце. Учасники змагань продемонстрували високий спортивний рівень. Юні спортсмени отримали багато позитивних емоцій. Переможці і призери були нагороджені кубком та грамотами. Дякуємо футбольній команді Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого та вчителям Грудзинському Ярославу Євгеновичу та Крицкалюку Івану Дмитровичу за досягнуту вершину! На цьому не зупиняємось в дорозі до нових висот!!!

22:54 01.11.2023

 Інструктаж з БЖД "Правила поведінки у закладі освіти. Правила поведінки при включенні повітряної тривоги"     

 Інструктаж з БЖД "Правила поведінки у закладі освіти. Правила поведінки при включенні повітряної тривоги"                                            Мета: ознайомити учнів із сигналом «Повітряна тривога»; вчити учнів алгоритму дій дід час сигналу «Повітряна тривога»; розвивати уміння безпечної поведінки під час надзвичайних ситуацій воєнного характеру; виховувати організованість, чіткість та впевненість дій, мужність, почуття патріотизму.

22:35 01.11.2023

День визволення України від німецько-фашистських загарбників

28 жовтня - День звільнення України від нацистських загарбників.    Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько-фашистських загарбників.    Це свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента від 20 жовтня 2009 року номер 836/2009 "з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні".    В цей день традиційно вшановують пам'ять про воїнів, які загинули в боях за визволення України, та пам'ять про населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.    В ході Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму. Бойовими нагородами було відзначено близько 2,5 млн воїнів-українців, серед яких було чимало розвідників.    Ми пам'ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у 40-х ми зобов'язані всім, що маємо сьогодні.

21:03 30.10.2023

Гордість ліцею

21.10.23 Федерація бадмінтону Івано-Франківська провела обласний дитячий турнір з бадмінтону “Веселий волан 2023”.

22:46 23.10.2023

Осінній ярмарок "Барви рідного краю"

У нашому ліцеї 19 жовтня 2023р. відбувся благодійний ярмарок «Барви рідного краю» на підтримку ЗСУ. Це уже другий щорічний ярмарок започаткований на базі ліцею з метою збору коштів на допомогу нашим випускникам та їх побратимам на передовій. До організації ярмарки активно долучилось учнівське самоврядування, до якого входять представники із різних класів. Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, желе, сік, чай, кава, компоти, – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі, техпрацівники та батьки, а і гості свята.

19:25 19.10.2023

Загальношкільний захід пам’яті Героїв України, які загинули за Незалежність і територіальну цілісність України.

10 жовтня у Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого було проведено загальношкільний захід пам’яті Героїв України, які загинули за Незалежність і територіальну цілісність України. На якому були відкриті  меморіальні дошки як  вшанування та  увіковічнення пам’яті героїв війни, випускників  нашого закладу, а саме: Кримського Івана,  Кошака Олександра, Гараніна Володимира та Ткача Андрія.   На заході були присутні гості : Іванишин І. І., Костинюк С. В., Петричук В.В.   рідні, однокласники та друзі загиблих. Пам'ятні знаки були виготовлені і встановлені  за сприянням   Андрія Бурдяка.   Вічна пам'ять героям!

20:44 10.10.2023

Уроки мужності

Дев‘ятого жовтня 2023 року у Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого було проведено уроки мужності на тему «Герої рідного краю», з учнями 10-11 класів. Метою даних заходів є формування сталих знань про героїчну боротьбу українського народу за утвердження та збереження суверенітету нашої держави, ідеалів національної гідності, свободи, народної єдності, а також підвищення рівня громадянської свідомості, формування гордості за свою країну та готовності до виконання обов‘язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України на героїчних прикладах воїнів, волонтерів та звичайних громадян.

20:39 09.10.2023

Підсумки акції "Подаруй бібліотеці книгу!"

   Книга з давніх давен є скарбницею духовного багатства, яка поєднує минуле, сучасне і майбутнє. Людина перестає мислити, коли перестає читати. Протягом вересня у нашому ліцеї проводилась акція "Подаруй бібліотеці книгу!" Кожен охочий мав змогу подарувати книгу до бібліотеки. У результаті акції до книгозбірні надійшло 55 примірників нових видань. Висловлюємо подяку тим учням, батькам та вчителям, які зробили внесок у розвиток бібліотечного фонду.

20:21 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора