A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Твій друг – дорожній рух

Виховна година «Твій друг – дорожній рух» Мета:перевірити в учнів знання правил дорожнього руху, познайомити з новими правилами; з'ясувати, як учні засвоїли правила безпеки руху велосипедистів, як зрозуміли основні вимоги до руху велосипедистів; дотримуватися безпеки на дорозі і в транспорті; учити поважати правила дорожнього руху; розвивати пам'ять, логічне мислення, уміння міркувати і висловлювати власну думку; виховувати почуття відповідальності за власне й чуже життя і здоров'я.

11:29 29.09.2023

Веселі перерви

Державний стандарт початкової школи передбачає, що учні в результаті навчання мають: -керуватися правилами безпечної і чесної гри; -вміти боротися, вигравати і програвати; -усвідомлювати значення фізичних вправ для здоров’я, емоційного задоволення, гартування характеру, самовираження та соціальної взаємодії. Реалізувати все це допомагають ігри. Вони знімають напруження, дають перепочити дитячій нервовій системі, а динамічні ігри мають ще й профілактичний ефект. Адже тренують різні груп м’язів, покращують мозковий кровообіг. Найкращий час для таких ігор – перерва.Тому учнівське самоврядування проводить "Веселі перерви" для учнів початкової школи.

11:26 29.09.2023

Нова скринька казок

У нашому ліцеї відбулося оновлення бібліотечного фонду. Збільшилася кількість художньої літератури для дітей молодшого шкільного віку. Тепер учні початкової школи мають змогу відімкнути нову скриньку казок.

11:23 29.09.2023

Наша воля, наша слава не вмре, не загине!

В рамках відзначення Дня Захисника України,  Українського Козацтва та Української Повстанської Армії з метою вшанування подвигів ветеранів війни, проявлених під час захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України та належного увічнення пам'яті захисників, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в Косівському ліцеї №1 імені Ярослав Мудрого відбувся урочистий захід "Наша воля, наша слава не вмре, не загине!". Урочисте дійство організували учасники гуртків "Джура" та "Сокіл Джура". Метою даного заходу було пригадати історії рідного краю, боротьбу наших прадідів за волю України та підтримати дух українського війська, яке зараз боронить терени нашої держави. На заході були присутні воїни ЗСУ, діти котрих брали участь в урочистому дійстві.  Даний захід спонукає досліджувати історію рідного краю, пам'ятати ціну нашої незалежності, котру здобували віками та здобувають зараз наші захисники!

20:59 28.09.2023

Безпека дорожнього руху - це життя

Бесіда "Безпека дорожнього руху - це життя" Мета: розширювати знання учнів про правила поведінки пішоходів на вулиці. Закріпити уяву дітей про роль світлофора. Вчити розпізнати дорожні знаки. Виховувати увагу, спостережливість, вміння самостійно користуватися набутими знаннями у повсякденному житті. Попереджувати дитячий травматизм.

22:25 26.09.2023

Лялькова вистава

Сьогодні в умовах величезних змін у соціальному, економічному та політичному житті України постала проблема радикальної перебудови у сфері освіти та виховання, мета якої – формувати конкурентно здібну, творчу особистість, яка спроможна до самовизначення, до самореалізації та самовдосконалення. Метою роботи вчителів є - виховання творчої особистості, здатної до самореалізації, яка легко адаптуєть­ся в умовах швидких змін суспільного життя, зорієнтована на загальнолюдські цінності, має систему особистісних цінностей.  25 вересня 2023р. учні початкової школи завітали на виставу лялькового театру «Цап та баран », яку для них підготували актори Волинського театру. Ляльковий театр дає можливість поєднати кілька видів мистецтва — музику, літературу, акторську гру. Вистава була цікавою, захопливою й водночас  торкалася проблеми, яка в наш час є дуже актуальною: дружба, її значимість у житті людини. Було приємно під час виступу спостерігати за веселими обличчями дітей, адже юні актори дарували радість і гарний настрій глядачам. Отже, задоволення від перегляду отримали не лише глядачі , а й виконавці ролей.

22:14 26.09.2023

Виховна година до Дня Миру

Виховна година до Дня Миру у 6-А класі було проведено з метою підвищити свідомість учнів про важливість миру як загальної цінності: За допомогою виховної години було донести до дітей, що мир є неоціненним ресурсом, який потрібно берегти та підтримувати. Ми поглибили знання учнів щодо історії мирних рухів, миротворців та їхнього внеску у стабільність світу. А також сприяти розвитку соціальних навичок: Учні мали можливість обговорити питання толерантності, взаєморозуміння та вирішення конфліктів мирним шляхом. Загалом, мета полягала в тому, щоб навчити учнів цінити мир, розвивати мирні навички та сприяти побудові гармонійного та толерантного суспільства. 

20:23 26.09.2023

Похід на гору Острий

Суботній день 16 вересня у 6- А класі з класним керівником розпочався рано. Ми зібралися зі своїми учнями для походу на гору Острій. Цей  похід в природу був запланований з метою сприяти фізичному розвитку та зміцненню наших зв'язків як класу.

22:49 24.09.2023

Флешмоб до Дня миру

Міжнародний день миру відзначається щорічно 21 вересня. Для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне життя. І в 2022 році Україна величезною ціною бореться проти російської агресії, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.

22:36 24.09.2023

Олімпійська декада

Ось і фінішувала Олімпійська декада фізичної культури і спорту в Косівському ліцеї №1 імені Я. Мудрого.

22:29 24.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора