A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Осінній ярмарок "Барви рідного краю"

Дата: 19.10.2023 19:25
Кількість переглядів: 22

У нашому ліцеї 19 жовтня 2023р. відбувся благодійний ярмарок «Барви рідного краю» на підтримку ЗСУ. Це уже другий щорічний ярмарок започаткований на базі ліцею з метою збору коштів на допомогу нашим випускникам та їх побратимам на передовій. До організації ярмарки активно долучилось учнівське самоврядування, до якого входять представники із різних класів. Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, желе, сік, чай, кава, компоти, – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі, техпрацівники та батьки, а і гості свята.

Дякуємо за активність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до благодійної ярмарки. Дякуємо всім працівникам закладу освіти що дружньо обʼєдналися в організації загальношкільного заходу. Робимо все, що можемо разом, для нашої перемоги.Директорка ліцею Руслана Гавриш розповіла, що навіть невеликі пожертви мають значення.

Під час ярмарки люди могли придбати вироби учнів які виготовлені під керівництвом вчителів трудового та образотворчого мистецтва: прикраси з бісеру, шкіри та дерева, а також прикраси для волосся, іграшки ручної роботи, та багато багато іншого. Також у закладі освіти організовано плетіння маскувальних сіток для ЗСУ. Однією з таких сіток було прикрашене тло сцени як зразок щоб бажаючі могли долучитися до збору коштів на матеріали. Плетіння сіток тільки набирає оберти, тому хто має матеріали і може ними поділитися - ми будемо дуже вдячні.

Окрім цього, під час заходу проходив конкурс на кращу композицію з дарів осені де здобувачі освіти представили чудові композиції, які оцінили члени журі .

Велика вдячність волонтерам братам Григорчукам Василеві та Богдану - нашим випускникам за підтримку, за виконання чудових українських пісень та вагомий фінансовий внесок до збору коштів.

На допомогу ЗСУ спільно ми зібрали 81000 гривень! Очікуйте звіту про направлення коштів.

Разом до перемоги ! Слава Україні ! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора