A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Бесіда-гра "(Не)безпечна дорга"

Дата: 19.09.2023 21:39
Кількість переглядів: 145

Безпека дітей іноді стає складним завданням, адже батьки не можуть завжди бути поряд. Батьки забезпечують безпеку своєї дитини вдома, а вчителі або вихователі несуть відповідальність за дитину в школі. Але хто подбає про їхню безпеку в дорозі? Незалежно від того, чи ходять діти в школу пішки, їздять на велосипеді, або користуються громадським транспортом, їх слід навчати правилам безпеки на дорогах.

В рамках місячника "Безпека на дорозі"  в ліцеї для  учнів  6-Б класу  класним  керівником  було  проведено  бесіду-гру  "(Не)безпечна дорога". Мета заходу:  в ігровій формі повторити основні правила дорожнього руху, спонукати учнів дотримуватися їх, орієнтуватися в ситуації на дорозі, стимулювати пізнавальну та творчу діяльність; розвивати вміння працювати в команді, бути мобільним; виховувати дбайливе ставлення до свого здоров'я та життя.

Дбати про безпеку дітей, запобігати дитячому дорожньо-транспортному травматизму, удосконалювати і узагальнювати знання з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому - це актуальне завдання для всіх учасників освітнього процесу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора