A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

"Вірю в майбутнє твоє, Україно!"

Дата: 12.11.2023 22:33
Кількість переглядів: 146

"Вірю в майбутнє твоє, Україно!"
Під таким патріотичним гаслом у нашому ліцеї пройшов Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Всі заходи були спрямовані на національно-патріотичне виховання дітей, розкриття виховної функції шкільної бібліотеки, об'єднання зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.
   Традиційно місячник розпочали з розгорнутої книжкової виставки "Моя незламна Україна". Широкий вибір патріотичної літератури не залишив байдужими юних читачів.
   Бібліотекарем закладу освіти проведено віртуальну мандрівку "Україна дивує". Учні третіх класів поглибили свої знання про Україну, її міста, столицю. Дізналися багато нових цікавих фактів про Батьківщину. З гордістю у серці за свою державу виконали Державний Гімн України.
   Проведено екскурсії для дев'ятих класів до міської бібліотеки. Там діти ознайомилися з роботою книгозбірні, книжковим фондом. У бібліотечній світлиці відбулася презентація виставки-інсталяції "Героїв Україна пам'ятає", присвяченої захисникам України.
   Учні першого класу були залучені до перегляду тематичних відеороликів "Історія книги". Також малята працювали творчо.
   На завершення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у приміщенні бібліотеки ліцею було проведено виховну годину"Читаймо рідною мовою " для учнів п'ятого класу. Діти зрозуміли, що українська мова - наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора