A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень фізичної культури та спорту «Здоров’я – мудрих гонорар»

Щороку у вересні традиційно у нашому ліцеї №1 проводять Тиждень фізичної культури та спорту «Здоров’я – мудрих гонорар» . Метою заходів тижня є виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров’я; придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки, формування основ духовно-морального та фізичного розвитку особистості учнів, усвідомлення цінності власного життя і збереження здоров’я, формування життєвих компетенцій та активної життєвої позиції. 

10:59 19.09.2022

Христос Воскрес!

Шановні українці! Великдень 2022 року в Історії України став справді Великоднем тривоги, смутку і болю для більшості українців. Сходження Єрусалимського вогню символізує Воскресіння Христа в душі для кожного українця. З вірою в перемогу України над росією, яка на сьогодні символізує зло ми всі освятимо смачні пасочки, на знак примирення з собою, прощенням і довічною пам‘яттю про цю війну і всі душі спочилих насильницькою смертю. Прийміть мої вітання і щирі слова подяки, що в цей складний час ми підтримали один одного, допомогли потребуючим і згуртувалися разом до перемоги. Нехай Бог повертає вам сторицею, береже Вас та Ваші родини! З Великоднем 2022

22:54 24.04.2022

Що потрібно мати на випадок війни? (Екстрена валіза)

Екстрена валіза – це міцний і зручний рюкзак від 25 літрів і більше, що містить необхідний індивідуальний мінімум одягу, предметів гігієни, медикаментів, інструментів, засобів індивідуального захисту та продуктів харчування. Всі речі повинні бути новими (періодично поновлюваними) і не використовуватись у повсякденному житті. Екстрена валіза призначена для максимально швидкої евакуації із зони надзвичайної події, будь то землетрус, повінь, пожежа, загострена криміногенна обстановка, епіцентр військових дій і т.д. Вантаж у рюкзаку треба укладати рівномірно. Добре мати рюкзак з «підвалом» (нижнім клапаном).

15:14 25.02.2022

Герої не вмирають!

Щорічно 20 лютого в Україні вшановують  пам'ять  Героїв Небесної Сотні, наших співвітчизників, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, завдяки яким було змінено хід історії нашої держави.    Почуття гідності та честі, право на самовизначення є головними цінностями українців. Ці риси об’єднують наших героїв і нас з вами – борців за свободу та незалежність України різних часів. З 14 по 18 лютого у нашому ліцеї пройшов тематичний Тиждень вшанування Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають». Проведено ряд виховних годин по тематиці тижня. Учні дізналися багато інформації про події які сприяли Революції Гідності. 18-го лютого було проведено захід «Вогнем і полум’ям охрещені, у пам’яті навік» на якому учні старших класів вшанували пам’ять загиблих  у нерівному бою і об’єдналися у молитві за Україну. Для всіх учасників освітнього процесу протягом 18-го лютого проходила тиха акція «Ангели пам’яті». Кожен бажаючий міг принести ангелика до куточка вшанування Героїв Небесної Сотні.

19:43 20.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора