A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

А ти знаєш історію своєї Батьківщини? ( декада історії)

Щорічно у січні в ліцеї №1 проходить декада історії. Це період коли учні залучені у цікавих заходах, які покликані зацікавити до вивчення історії свого народу. Одним з таких заходів була Квест-гра до Дня Соборності України:"Ми-українці,наш дім -Україна".(вчителем історії Фокшей С.В.)Квест-це командна гра,під час якої групи (команди)виконували одночасно декілька завдань. В ході гри учні проходили безліч історичних зупинок, дізнавались цікаві історичні факти і як результат - формували "долоньки єднання" -  долоньки Соборності України.

15:43 28.01.2022

Видатні постаті України

Історичне становлення нашої країни відбувалося протягом багатьох віків. За цей час не одному поколінню українців довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на вільне і незалежне життя. Сьогодні ж 1991 рік вписано в новітню історію України, як час, з якого почалася нова сторінка розвитку державності. Проте важливо пам’ятати історичні постаті та події для того, щоб не забувати про шлях, який довелося подолати українській державі в своєму становленні. Знання своєї історії допомагає зрозуміти, хто ми і чому стали саме такими.

19:44 24.01.2022

День Соборності України!

22 січня 1919 року на Софійській площі у Києві в урочистій атмосфері відбулося проголошення Акта злуки УНР та ЗУНР в єдину незалежну державу.

09:32 22.01.2022

Христос Хрещається! В річці Йордан!

19 січня українці святкують Водохреща — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу. Усі християни святкують у цей день, адже окрім дня, коли народився Ісус Христос, а також дня, коли він воскрес — не менш важливим є день, коли Іван Хреститель похрестив Ісуса у річці Йордан. Йордан — це також друга назва цього свята.

22:10 19.01.2022

Вітаємо зі святом Святого Василія!

Сьогодні, 14 січня, відзначається Новий рік за старим стилем та День святого Василя. Василь Великий - архієпископ Кесарії Каппадокійської, вселенський учитель церкви.Вітаю вас сьогодні з Днем Василя та Старим Новим роком.  Бажаємо  вам від усієї душі, щоб старий рік забрав все погане і подарував якомога більше сил та потенціалу для добрих справ. І нехай свято збере за столом усю вашу прекрасну родину, хай лунає дитячий сміх, а щастя в домі хазяйнує круглий рік! Нехай Господь оберігає вас від біди, а вашим світом править добро!

22:10 14.01.2022

Щиро вітаємо зі Святвечором та З Різдвом Христовим!

Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого щиро вітає з Різдвяним святвечором та Різдвом Христовим!  Нехай Різдвяний святвечір принесе в ваш будинок особливий дух свята, добра, любові і щастя. Бажамо вам миру і світла. Нехай ваше життя ніколи не буде затьмарене сумом і похмурими днями. Бажаємо, щоб ваше здоров'я було міцним, сім'ї - щасливими, а справи - успішними. Зі Святвечором!

15:11 06.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора