A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Новим 2022 роком!

Вітаємо з Новим роком! Бажаємо, щоб майбутній рік приніс нам стільки радощів, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам посмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов'язково збудеться: все те, що хотіли почати, - почнеться, а що хотіли закінчити - закінчиться. Нехай наступного року ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам нові двері!

19:06 31.12.2021

Декада Новорічних свят!

Зимова пора– це чарівний час. Час доброї казки та очікування дива, а ще – одне з найулюбленіших, радісних та душевних свят. Традиційно, наприкінці грудня у нашому ліцеї починається декада новорічних свят: день Святого Миколая, новорічні ранки, коляда в очікуванні Різдва Христового. Учнівське самоврядування спільно з вчителями створють фотозону до свят та оформляють актову залу.  29 грудня 2021 року ліцей поринув у таємничу атмосферу свята за участю чудових артистів ,учнів 7 класів. Вони підготували разом зі своїми класними керівниками Меланчук З.В.,Александрук М. Р.,для учнів 1-4 класів новорічне дійство з хороводами, флешмобами та колядками. Учні 8 класів,разом з класними керівниками Чекурак Л.В. та Цьолковською Б. М. запросили у світ казки на виставу "Новорічне диво" учнів 5-8 класів . А учнівське самоврядування підготувало для них флешмоб. На прекрасне та пізнавальне дійство "Новорічний калейдоскоп" запросили учнів 9-11 класів наші випускники разом з класним керівником Радиш М. В.Щоб забезпечити техніку безпеки проведено ряд освітньо-профілактичних заходів, спрямованих на профілактику нещасних випадків, травматизму, пожеж , вивчення та повторення правил особистої безпеки учнів.

14:14 30.12.2021

Наші волонтери

29 грудня 2021р. до нашого ліцею завітали волонтери Косівщини Гарасим'юк О.І., Малкович Д.В.,Тимошенко Ю.Б. Побувавши на передовій, вони передали зібрані учнями  продукти та засоби гігієни солдатам. Прапор, який передали з передової до нашого ліцею,надає віри в незламний дух наших воїнів та надії на завершення війни. Завжди щиро підтримуємо усіх хто на передовій. Слава Україні! Героям Слава!

12:34 29.12.2021

Вітаємо з Різдвом!

Вітаємо  всіх правовірних католиків зі світлим святом Різдва! Нехай  Господь не залишить ваші будинки, береже сім’ї і наповнює душі смиренням і вдячністю і вірою. Хай світло і тепло людської доброти зігріває вас цілий рік. Даруйте близьким щастя, увагу і щиру любов! Зі святом!

17:05 24.12.2021

Завершилась акція"Миколай прийде до кожного"

Завершилась акція"Миколай прийде до кожного".Як і торік, подарунок від Святого Миколая отримали учні, які потребують цього найбільше. З теплими побажаннями, з подарунками, продуктовими наборами завітав Святий Миколай  до них. Скільки радості було подаровано тим, хто через складні життєві обставини відчуває нестачу звичайного людського спілкування. Організували його добровільні помічники - учні школи, їх батьки та вчителі.Так діти розуміють ідеї милосердя, християнства та любові до ближнього, які несе в собі цей день Святого Миколая.  Дякуємо всім учасникам акції!

22:59 21.12.2021

Презентація громадської організації «Молодіжний центр Кринчиста»

16.12.2021 в Косівському ліцеї №1 ім.Я.Мудрого відбулась презентація громадської організації «Молодіжний центр Кринчиста». Адміністрація закладу ,вчителі та учні представили свої погляди для покращення умов перебування в закладі освіти. Зокрема,обговорили встановлення велопарковок на території ліцею! Креативно,цікаво,пізнавально - це про нас!

17:22 21.12.2021

Звіт акції "Допоможи солдату"

До Дня Збройних Сил України у нашому ліцеї проходила акція"Допоможи солдату".Події,що відбуваються на передовій, нікого не залишають байдужими. Кожен громадянин,не залежно від віку, може долучитися до захисту України в різних своїх можливостях,методах та допомозі. Метою акції є виховання свідомої,патріотичо налаштованої учнівської молоді.

19:39 19.12.2021

Національний тиждень читання

З 13 по 19 грудня 2021 р. в Україні вперше проходить Національний тиждень читання. В цей особливий час читачі, письменники, бібліотекарі мають можливість об'єднатися навколо книги та читання.

19:39 19.12.2021

"Наші традиції - незмінні"

У рамках тематичного тижня традицій у ліцеї №1 відбулась ще одна з шкільних традицій. Пройшовши усі етапи виборів президента ліцею, перемогу виборола учениця Дуб Мілена. Інавгурація новообраного президента відбулась в українських традиціях. Екс президент Вікторія Улич передала новообраному президенту ліцею Мілені Дуб статут учнівського самоврядування як символ влади. Представлено нових міністрів парламенту. Гарячими оплесками учні поздоровили новообраний учнівський актив.  Сучасність потребує виховання лідерів нової формації — ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства. Маємо великі надії на плідну співпрацю, на спільні досягнення у цілях ліцею та учнівської молоді.

17:05 18.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора