A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо!!!

Шановний і улюблений наш керівник. Сьогодні, коли івесь світ відзначає День директора школи, наш колектив від душі вітають вас зі святом! Ми бажаємо, щоб все, що ви задумали, здійснилося, щоб ви подолали всі перепони і домоглися поставлених цілей! А ми із задоволенням вам в цьому допоможемо! Нехай цей день стане точкою, яка залишить позаду всі роки наполегливої ​​напруженої праці, безсонних ночей, хвилювань і тривог, коли ви йшли до сьогоднішньої мети. Нехай далі вас чекають лише приємні моменти і легкі перемоги.

14:52 01.05.2024

Природоохоронні акції «День Землі», «День Довкілля»

У рамках природоохоронних акцій «День Землі», «День Довкілля» з метою долучення до покращення екологічної ситуації та виховання у школярів дбайливого ставлення до довкілля, з учнями проведено різноманітні заходи, а саме: 

22:22 28.04.2024

Обласний конкурс народних ремесел «Україна – Єдина»

Учні Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого взяли участь у обласному конкурсі народних ремесел «Україна – Єдина», який проходив 19.04.2024р у Косівському інституті ПДМ ЛНАМ.  В номінації  «Художній розпис» у середній віковій категорії  взяли участь  4 учениці ліцею. Підготовку до конкурсу здійснювала вчителька образотворчого мистецтва Козлан Ю.П.. Переможні місця отримали: Іванчук Дарина Романівна – І місце; Дмитерчук Віталіна Романівна – ІІІ місце. В номінації  «Художня обробка дерева» у середній та молодшій віковій категорії  перемогу одержали:  Бурдяк Богдан 1 місце  з матеріальною відзнакою,  Шведюк Максим 1 місце з матеріальною відзнакою,  Грималюк Владислав 1 місце,  Козак Григорій 2 місце,  Боєчко Владислав 2 місце,  Прощук Юрій 3 місце,  В номінації  «Писанкарство» у середній віковій категорії  перемогу одержали:  Борис Марічка 1 місце Підготовку до конкурсу здійснював вчитель трудового та образотворчого мистецтва Хрущ А.П.  В номінації  «Бісероплетіння» у середній та молодшій віковій категорії  перемогу одержали:  Якібчук Олександра 2 місце Пуршега Анастасія 2 місце  Підготовку до конкурсу здійснювала вчителька трудового та образотворчого мистецтва Слава Т.В.  Медведчук Соломія 3 місце  Підготовку до конкурсу здійснювала вчителька Яремин А. Вчителів, які готували учнів до конкурсу нагороджено подяками від Департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток та збереження національної культури і мистецтва України, високий професіоналізм, цілеспрямованість та ефективні методи викладання. Подяки отримали: Козлан Ю.П., Хрущ А.П., Слава Т.В. Пишаємося нашими талановитими і здібними учнями!

20:08 23.04.2024

Урочисте нагородження переможців III етапу обласної учнівської олімпіади :"Як ти знаєш Біблію"

18 квітня в м.Івано-Франківськ відбулося урочисте нагородження переможців III етапу обласної учнівської олімпіади :"Як ти знаєш Біблію" за участю голови  державної ( військової) обласної адміністрації . Дипломом III ступеня було нагороджено ученицю 7-А класу Косівського ліцею №1 ви.Я .Мудрого Сорохан Ілону, котрі виборола III місце на обласних змаганнях, та вчителя основ християнської етики Лаврука .З.Д. Бажаємо подальших духовних та навчальних злетів юній знавчині Слова Божого, адже, саме на християнських основах і грунтується любов до Бога,  України та її народу, на що й були спрямовані дані змагання.

20:12 19.04.2024

Акція "Збережемо первоцвіти"

Щороку світ з нетерпінням чекає весни. Усьому й усім хочеться нарешті тепла і яскравого сонечка. Першими вісниками всіма очікуваної пори є квіти, які, за свої першість, отримали назву первоцвіти. Вони своїми яскравими барвами сповіщають про прихід весни, тепла і сонця. Вони радують око і душу. Первоцвіти просять захисту. Щороку на початку весни в Україні знищується (в результаті незаконного збору та продажу) мільйони ранньоквітучих рослин – первоцвітів. Серед них – підсніжник звичайний, шафран Гейфеля, рябчик шаховий, білоцвіт весняний, сон великий, проліска дволиста та ін.  В рамках акції  «Збережемо первоцвіти», завдання якої – привернути увагу учнів  до проблеми охорони та збереження ранньоквітучих рослин і спрямувати зусилля дітей,  на практичні дії щодо захисту первоцвітів,  в Косівському ліцеї №1 іменні Ярослава Мудрого організовано загальношкільну акцію: «Прояви екологічну свідомість – не зривай і не купляй зірвані перші весняні квіти!» під час якої  проведено виховні бесіди різноманітних форм і видів, а саме:

09:14 16.04.2024

Конкурс «Серцем єдиним, ми - Україна!»

11 квітня у Старокосівському ліцеї Косівської міської ради відбувся територіальний етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна!», де наша команда зайняла почесне ІІ місце. Вісім команд закладів загальної освіти Косівської громади демонстрували свої таланти та боролися за перемогу, а саме: Старокосівський ліцей, Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого, Річківський ліцей, Косівський ліцей №2 імені Михайла Павлика, Вербовецька гімназія, Шешорська гімназія, Косівський ліцей імені Ігоря Пелипейка та Яворівський ліцей «Гуцульщина». Під час конкурсу діти висловлювали свою любов до рідного краю та віру у перемогу Українського народу. Переможцем стала команда «Незламні» Яворівського ліцею «Гуцульщина», яка представлятиме свій заклад на районному етапі конкурсу. Проєкт «Серцем єдиним, ми - Україна», спрямований на патріотичне виховання дітей та юнацтва, проводиться у кожній територіальній громаді Івано-Франківщини.

11:09 12.04.2024

Декада здорового способу життя «Добути і зберегти своє здоров’я може тільки сама людина»

У нашому ліцеї з 25.03 по 05.04.2024р.було проведено Декаду здорового способу життя «Добути і зберегти своє здоров’я може тільки сама людина» .Класні керівники 1-11 класів:. провели виховні години до Всесвітнього дня здоров’я «Здоровий спосіб життя – шлях до здоров’я», згідно графіку проведення виховних годин ,а також виховні години на тему «Психологічне здоров’я – важливе для кожного з нас», ознайомили з матеріалами https://k-s.org.ua/resources/coping-war/ . У рамках декади було проведено веселі перерви та флешмоби «Я люблю зарядку!» для всіх ліцеїстів і  вчителів та організовано вітамінні перерви до Всесвітнього дня здоров’я з учнями   «Тарілка здорового харчування».

09:52 09.04.2024

Михлюк Анна чемпіонка України з футзалу у 1 лізі

З 2 по 4 квітня У Хмельницькому відбувся фінальний етап чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд WU-15. Наша вихованка - у складі збірної команди області, яка складалася ще з вихованців Івано-Франківської ДЮСШ №3 та спортивного ліцею.  Івано-Фрнківська команда обіграли своїх суперників  Конотоп 6:4, Хмельницький 3:2, "Бар" м.Вінниця 7:0 та Кривий ріг з рахунком 6:2

16:02 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора