A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Декада здорового способу життя «Добути і зберегти своє здоров’я може тільки сама людина»

Дата: 09.04.2024 09:52
Кількість переглядів: 22

У нашому ліцеї з 25.03 по 05.04.2024р.було проведено Декаду здорового способу життя «Добути і зберегти своє здоров’я може тільки сама людина» .Класні керівники 1-11 класів:. провели виховні години до Всесвітнього дня здоров’я «Здоровий спосіб життя – шлях до здоров’я», згідно графіку проведення виховних годин ,а також виховні години на тему «Психологічне здоров’я – важливе для кожного з нас», ознайомили з матеріалами https://k-s.org.ua/resources/coping-war/ . У рамках декади було проведено веселі перерви та флешмоби «Я люблю зарядку!» для всіх ліцеїстів і  вчителів та організовано вітамінні перерви до Всесвітнього дня здоров’я з учнями   «Тарілка здорового харчування».

29.03.2024 року вчителями фізичної культури І. Крицкалюком, Я. Пачич та Я. Грудзинським було організовано загальношкільний флешмоб до «Всесвітнього дня здоров’я» та «Всесвітнього дня спорту» його було проведено в два етапи. Перший етап був організований для учителів і учнів молодшої школи, а другий етап для учасників освітнього процесу 5-11 класів та вчителів старшої школи. Всі учасники освітнього процесу виконували ритмічні вправи під супровід музики та, як наслідок отримали заряд позитиву на цілий день.

Заходи такого плану сприяють популяризації і пропаганди здорового способу життя та виховання свідомого ставлення до свого здоров’я.

Також до «Всесвітнього дня спорту» вчителями фізичного виховання було організовано майстер клас  з баскетболу на, який запрошено В. Редюка тренера та суддю національної категорії Івано- Франківської ДЮСШ. Він продемонстрував надскладні елементи техніки гри в баскетбол, учні з захопленням приймали участь у майстеркласі та випробовували себе в складних елементах гри.

 З метою виховання усвідомленого ставлення до здорового способу життя, яке неможливе без спорту у закладі освіти у закладі освіти проведено товариські  ігри з міні-футболу серед вчителів та здобувачів освіти.

Учителі своїм прикладом мотивують молодь до активних занять фізичними вправами та спортом.  Спортивні заходи такого плану сприяють зміцнення фізичного, психологічного та емоційного стану учасників освітнього процесу в складний період нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора