A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Бібліотечні уроки "Леся Українка - геніальна донька українського народу"

Бібліотечні уроки "Леся Українка - геніальна донька українського народу" проведено з учнями молодших та середніх класів з метою розширення знань про життєвий та творчий шлях Л. Українки. Під час заходу учні дізналися багато нової інформації, переглянули відео, зробили аналіз почутого. Також із задоволенням читали поезії. Діти зацікавилися творчістю письменниці, ділилися враженнями.

20:25 26.02.2024

Пліч-о-пліч

Пліч-о-пліч В рамках проєкту “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” 20,22-23 лютого в Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого, відбувся І етап змагань з черлідингу, баскетболу, футзалу серед дівчат 4-6 класів, юнаків 2008 року народження та дівчат 2010 року, юнаків 2012-2013 року народження нашого ліцею. Учасники змагань продемонстрували високу майстерність та силу єдності. Юні спортсмени отримали багато позитивних емоцій. Переможці були нагороджені кубком. Також були сформовані команди які будуть представляти наший ліцей у ІІ етапі змагань. ДЯКУЄМО ЗСУ,  що стоять пліч-о-пліч і наближають  перемогу! 🇺🇦» #разом_переможемо #пліч_о_пліч #scl_ivano_frankivskregion

10:43 26.02.2024

Тижня громадянського та національно - патріотичного виховання «Вільні духом…»

Під час проведення Тижня громадянського та національно - патріотичного виховання «Вільні духом…» з 19.02 - 23.02.2024р. у нашому ліцеї була організована та проведена виставка малюнків «Мій герой –захисник» ,в якій взяли участь здобувачі освіти 1-11 класів. Виставка проведена  з метою виховання дітей у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності, формування в учнівської молоді високої громадянської активності та національної свідомості, причетності до творення сьогодення України та його майбутнього.      Усі малюнки об’єднує нестримна жага до Перемоги України, віра у світле майбутнє нашої країни. Державна символіка, кольори національного прапора присутні майже у всіх роботах. Символами перемоги, незламності, національних традицій у малюнках стали наші воїни, представники ЗСУ, техніка , щасливі діти, що бажають жити під мирним небом. У всіх роботах простежується спільна думка щодо неприпустимості бойових дій, незламності українського духу і віри у мирне небо.      Дякуємо усім , хто долучився до участі виставці робіт, адже вкрай важливо виховувати почуття патріотизму та гордість за наших захисників змалку ! Надалі юним художникам бажаємо успіхів та творчого натхнення. В ЄДНОСТІ НАША СИЛА ! З ВІРОЮ ДО ПЕРЕМОГИ !

17:37 23.02.2024

Виховний захід « Два роки незламності»

Виховний захід « Два роки незламності» Мета. Вшанувати Героїв України, які віддали життя за незалежність держави, висловити подяку воїнам ЗСУ, що мужньо боронять нас від ворога, допомогти усвідомити учням, що вони можуть робити задля реалізації спільної мети, виховувати патріотизм і гордість за приналежність до незламної нації.

17:28 23.02.2024

Загальношкільний захід приурочений 2-ій річниці повномасштабного вторгнення російського окупанта на територію України.

З метою вшанування героїв, виховання дітей у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності, формування в учнівської молоді високої громадянської активності та національної свідомості, причетності до творення сьогодення України та його майбутнього, учнями 11-А класу, проведено загальношкільний захід приурочений 2-ій річниці повномасштабного вторгнення російського окупанта на територію України. Вшанували хвилиною мовчання і молитвою всіх загиблих, а також подякували тим, хто власним життям виборює наше майбутнє... Адже ми українці та патріоти. Ми -  єдині!

17:27 23.02.2024

Патріотично-духовний  урок  "Стежками української мови та віхами своєї історії".

Мова – це серце народу: гине мова – гине народ. (Іван Огієнко.)  Під цим гаслом у Косівському ліцеї №1 ім. Я. Мудрого для учнів 6-7 класів вчителем основ християнської етики був проведений патріотично-духовний  урок  "Стежками української мови та віхами своєї історії".

15:17 23.02.2024

День пам'яті Героїв Небесної Сотні "За чисті душі, що злетіли в небо"

Герої -- це люди, які знають, що є блага дорожчі за життя; люди, які присвятили свої життя служіння українському народові. 20 лютого виповнилося 10 років з трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві. Сьогодні у нашому ліцеї відбулась лінійка української звитяги, приурочена Дню пам'яті Героїв Небесної Сотні "За чисті душі, що злетіли в небо", яку підготували учні 9-А класу під керівництвом класного керівника Меланчук З. В. Школярі згадали та вшанували сміливість, жертовність та патріотизм Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за майбутнє України. Переглянули відеофрагменти хроніки подій, провели флешмоб "Небесні янголи". Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух. Слава Україні! Героям слава!

15:15 23.02.2024

Вікторина "Знавці рідної мови"

Вікторина "Знавці рідної мови". Мета: розширювати і збагачувати знання учнів з української мови; розвивати логічне мислення, кмітливість, уважність, уміння працювати в групах; виховувати любов до рідної мови, бажання досконало нею володіти.

10:41 22.02.2024

Гра-вікторина до Міжнародного Дня рідної мови "Рідна, калинова, щира і чудова - все це наша мова"

Гра-вікторина  до Міжнародного  Дня рідної мови  "Рідна, калинова, щира і чудова - все це наша мова". Метою заходу є - поглибити знання учнів відомостями про рідну мову; показати її красу і багатство, розкрити її необхідність у житті людини; розвивати логічне мислення, уважність, кмітливість, пам'ять, бажання вивчати українську мову; виховувати любов і повагу до рідного слова, почуття згуртованості; сприяти розвиткові творчих здібностей дітей; берегти свою національну культуру. 

10:12 22.02.2024

Урок-квест на тему: «Подорож перлинами української мови»

Мета: збагатити знання дітей про українську мову; вдосконалювати вміння працювати із "зашифрованими" текстами, виразно читати, працювати в групах; розвивати вміння слухати та запам`ятовувати нову інформацію, аналізувати її; поповнити активний словник дітей;Мета: збагатити знання дітей про українську мову; вдосконалювати вміння працювати із "зашифрованими" текстами, виразно читати, працювати в групах; розвивати вміння слухати та запам`ятовувати нову інформацію, аналізувати її; поповнити активний словник дітей;

19:08 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора