A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Нові досягнення рідного мастадонта гирьового спорту Рабинюка Миколи

Нові досягнення рідного мастадонта гирьового спорту Рабинюка Миколи не перестають вражати. Перші місця у відкритому Кубку Федерації гирьового спорту України присвяченого Збройним Силам України - у номінаціях «Поштовх» та «Ривок» (вікова група 75-79 років). Цього року наш першокласний спортсмен святкує ювілей - 55 років у гирьовому спорті. Невпинно працює над собою, досягає нереальних висот, вражає своєю наполегливістю.  Вітаємо з досягненнями та щиро бажаємо міцного здоровʼя, і Миру нам усім!

21:50 18.12.2023

Бесіда "Безпечна поведінка під час зимових канікул, під час новорічних свят в умовах воєнного стану" з учнями 11-А класу

Бесіда "Безпечна поведінка під час зимових канікул, під час новорічних свят в умовах воєнного стану" Інструктаж з ТБ "Правила безпечної поведінки дітей під час зимових канікул" з учнями 11-А класу.

20:25 18.12.2023

Захід « Дотик до ялинкового дива»

Іграшкою діти бавляться завжди. А коли ця іграшка – новорічна прикраса, та ще й оздоблена власноруч, тим паче. Учні 4-А  класу на чолі з досвідченими  представниками товариства Червоного Хреста розмалювали свою першу новорічну кулю, яка безсумнівно буде кращою прикрасою зеленої красуні. Діти  отримали масу задоволення від нового досвіду. Це так цікаво і легко

18:53 18.12.2023

"Ігри патріотів"

13 грудня в рамках Тижня правового та патріотичного виховання  було проведено «Ігри патріотів» між 10-ми та 11-ми класами. В тяжкій боротьбі перемогу здобула команда 11-Б класу. Метою даного заходу є розширення знань учнів про воїнів, їх традиції, побут, звичаї; виховувати шанобливе ставлення до Вітчизни, спонукати до наслідування їх кращих рис характеру: добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу.

22:44 14.12.2023

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Чорнобильська катастрофа – найбільша за всю історію ядерної енергетики. В житті українців Чорнобиль є незаживаючою раною болю і втрат. Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети.

22:02 14.12.2023

До Дня Збройних Сил України

В рамках Тижня Правового та Патріотичного виховання, що стартував у закладі освіти з 04.12 по 08.12, організовано заходи до Дня Збройних Сил України.  Протягом тижня було організовано різні акції та виховні години, на яких учні виготовляли своїми руками різні вироби, які будуть відправлені, як подарунок, воїнам до Різдвяних свят. 07.12 класним керівником Лілією Ігорівною Іщенко та учнями 5-Б класу було організовано захід до Дня Збройних Сил України.  Учні привітали всіх присутніх з Днем ЗСУ, переглянули патріотичні відео та висловили свою подяку воїнам на передовій і всім вчителям, учням та батькам, які спільними зусиллями працюють на нашу Перемогу.  Також, була організована творча перерва «Подарунок воїну своїми руками», де учні 5-Б класу підготували ангеликів, а бажаючі писали найтепліші слова підтримки та вдячності воїнам.  З учнями 5-А класу, вчителем образотворчого мистецтва Юлією Петрівною Козлан було організовано тематичний урок, на якому виготовляли листівки для обгортання окопних свічок. Свічки будуть зігрівати тіло, а слова підтримки від учнів-душу.  Вчителем технологій Тетяною Володимирівною Славою організовано плетіння зимових маскувальних сіток, одну з яких в швидкому темпі завершено у 3-денний термін на прохання воїнів-випускників, що на передовій.  Плетіння сіток триває, хто бажає підтримати матеріально-може це зробити. Збір на матеріали триває.

21:05 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора