A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Онлайн - тренінг Демократична школа "Співпраця з громадою"

Косівський ліцкй №1 імені Ярослава Мудрого взяв участь в 6  -  денному  онлайн - тренінгу на тему: "Співпраця з громадою".  Даний тренінг об'єднав учасників з усієї України, де за такий короткий час всі зріднилися та обмінялися цікавим досвідом співпраці з громадою. Завдяки тренерам набули новий цікавий досвід та рекомендації яким чином налагодити співпрацю з громадою та органами місцевого самоврядування. Було чітко сформовано та  прописано стратегічні цілі розвитку співпраці між школою та громадою, також викоано завдання із створенням Дорожніх карт дій та політик включення вразливих груп. Також дізналися, що таке Успішні практики та "епікфейли" співпраці шкл та громад та як із ними працювати. Тренерами було запропоновано три майстерні : 1.Участь молоді в житті громади.Співпраця з неурядовими організаціями. На даній майстерні було обговорено, про важливість участі учнів в житті громади та їхня участь в різноманітних проектах. Майстерня 2. Соціальне шкільне підприємництво. Тренерами було запропоновано ряд цікавих завдань, пропозицій  та методичних матеріалів , які допоможуть формувати в молоді соціальну відповідальність. Учні вчаться в ігровій формі та у проєктний спосіб брати у свої руки ініціативу, приймати рішення, формувати команди, змінювати навколишнє середовище.Школярі самостійно контролюють усі етапи роботи своїх “фірм”: від реєстрації – до організації виробництва, від просування – до збуту продукції. Таким чином в учнів розвиваються навички ведення свого бізнесу в майбутньому та висока відповідальність. Майстерня 3.Інклюзивне залучення до громадського життя через освітні проєкти. За допомогою учні в різноманітних проєктах  учні зможуть реалізувати поставлені цілі та отримати новий досвід, як регіональний так і міжнародний співпраці та комунікації з різними організаціями. Хочемо висловити щиру подяку тренерам Олександр Фомічов, Надія Кравченко,Наталія Кидалова,Валентина Ткачук за плідну та продуктивну працю та набуті знання. Обіцяємо отримані знання застосувати на практиці! Чекаємо у гості в Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого!

22:17 29.10.2020

СУМ, БІЛЬ ТА ВЕЛИКА ВТРАТА

Гордій Оксана Юріївна відійшла у вічність , як найкращий учитель Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого!Сумно, боляче і прикро втрачати людину яка стала для нас усіх близькою родиною, добрим порадником, старшим наставником. Вона була найкраща у світі: любляча мама, кохана дружина, Учителька, вихователь і просто колега, яка завжди співчувала і спішила на допомогу. Ранковий біль втрати сколихнув шкільну родину і Москалівку. COVID - 19 для нас уже закарбований в історії школи, тому залишайтеся вдома, помоліться за Упокій Душі поставте свічечку!

20:14 07.10.2020

З Днем Знань

Дорогі учні! Щиро вітаю вас з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

08:09 01.09.2020

Вітання для випускників 9 - их класів!!!

Наші дорогі випускники! Сьогодні ми хочемо вас привітати з випускним вечором! Для деяких з вас цей випуск - останній вечір з вже рідними душею людьми - однокласниками, адже не всі з вас продовжать навчання. Ми не хочемо читати вам якісь довгі і нудні моралі. Хочеться лише побажати вам знайти себе і свою мету в житті, яка принесе вам щастя та шалений успіх! Головне - будьте собою в будь-яких життєвих ситуаціях, тоді ви обов'язково знайдете правильне рішення.

09:51 12.06.2020

Останній дзвоник!

Дорогі друзі!!! Щиро ВІТАЄМО ВСІХ ОСВІТЯН, ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ І НАШИХ ПОВАЖНИХ БАТЬКІВ зі святом ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!! Дякуємо батькам за терпіння, учителям за працю, здобувачам освіти за старанність!!! ВИПУСКНИКИ НАШОГО ЛІЦЕЮ №1 ВИ НАШЕ МАЙБУТНЄ, успіхів Вам на ЗНО і реалізації всіх задуманих планів!!

21:31 29.05.2020

ВИХІД З КАРАНТИНУ

Як освіта виходитиме з карантину після 1 червня Кабінет Міністрів ухвалив постанову, згідно з якою в Україні до 22 червня 2020 року триватиме адаптивний карантин, однак деякі послаблення для закладів освіти все ж таки передбачені.

18:02 26.05.2020

ДОДАТКОВА СЕСІЯ ЗНО-2020

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року відбудеться з 24 липня до 10 серпня. Сьогодні, 25 травня, розпочинається додатковий період реєстрації на додаткову сесію ЗНО, який триватиме до 9 червня.

19:50 25.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора