A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Методоб'єднання класних керівників!!!

28.12.20 року. у ліцеї відбулося засідання  методоб'єднання класних керівників, де було обговорено ряд проблем та питань, та складено план дій щодо подальшої роботи на наступний 2021 рік.

20:22 28.12.2020

Вітаємо всіх католиків та римо - католиків з Різдвом!

Крізь тисячоліття й покоління Світло Різдва зігріває серця людей і вказує шлях любові, довіри, взаємоповаги і правди. Його промені несуть радість у кожну сім’ю, у кожну домівку, у кожний куточок нашої землі, бо в ньому – велич Божа.

02:00 25.12.2020

Зі святом Святого Миколая!

На краєчку Землі, так далеко від дому й родини, Ми, на жаль превеликий, все не свій розбудовуєм край, Тож нехай у цей день наше серце додому полине, А до вас хоч на хвильку завітає Святий Миколай. Покладе під подушку, поки будете солодко спати, Міх удачі і щастя, щоби з вами постійно були, А іще календар, де відмітить повернення дату, Щоб у колі сім’ї ви в добрі і достатку жили!

21:00 24.12.2020

Акція « Миколай прийди до кожного!»

Напередодні різдвяно-новорічних свят усі ми завжди чекаємо дива, замовляємо омріяні подарунки. У рамках акції дітки пишуть листа до святого Миколая. І в нашому ліцею ми намагаємося відгукнутися і подарувати подарунки, щоб допомогти в першу чергу діткам з малозабезпечених сімей, які найбільше потребують цього дива. Подібну акцію ми проводимо вже не один рік поспіль, тому завжди намагаємося залучати якомога більше людей до добрих справ.

21:40 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора