A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Допоможи солдату"

Учні 2-11 класів нашого ліцею в котрий раз взяли активну участь в акції "Допоможи солдату".Було зібрано і передано волонтерські коробки з теплим одягом, засобами гігієни ,а найголовніше?дитячі малюнки. Сподіваємось,що ці малюнки стануть своєрідними оберегами для наших воїнів і підтримають їх у важку хвилину.

21:40 16.12.2020

Зустріч З Ювенальною превенцією!

15 грудня 2020 року в Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого відбулася зустріч учнів   з представниками Ювенальної превенції та представниками соціальної служби.

21:21 15.12.2020

Тиждень права

У Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого оголошено "Тиждень права". До даного заходу були залучені учні середньої та старшої школи. Учитель правознавста Фокшей Світлана Василівна провела цікаві та пізнавальні уроки для учнів, щодо їхніх прав та обов'язків. Також учні взяли участь у Брейн-рингу "Права людини".

15:40 14.12.2020

Вітання з Днем Ангела апостола Андрія Первозванного!

Косівський ліцей №1 імені Я.Мудрого Вітає  з днем  Андрія Первозванного. Нехай ваш небесний охоронець буде поруч  у хвилини радості і смутку, кохання й розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли ви впадете він - підніме, коли ви заплачете - втішить, коли ви  радітиметн - він разом з вами радітиме.

13:41 13.12.2020

Андріївські вечорниці!!

 В Косівському  ліцеї  №1 імені Я.Мудрого 11.12.20 учні 4-Б класу підготували чудовий захід  "Андріївські вечорниці". Святкування Андріївських вечорниць - одна із найцікавіших традицій, що крізь століття збереглася до наших днів.

13:41 11.12.2020

Вітання з Днем Захисника України!

Косівський ліцей №1 щиро вітає працівників  з  Днем Збройних сил України!   Вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров'я, світлого настрою, успіхів на всіх фронтах! Героям країни, Воїнам світла — Захисникам України, що мужньо боронять нас від супостата, ні танком, ні градом вас не залякати. Всім тим що життя не шкодують віддати — низький вам уклін, і велика подяка!

21:42 06.12.2020

День української писемності та мови!

        Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.       Ми маємо безцінний дар: одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Всебічна підтримка державності мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток – почесна місія кожного громадянина України. 

20:29 09.11.2020

Проєкт "Територія жінок"

Учні Косівського ліцей №1 імені Ярослава Мудрого під керівництвом  Руслана Кошак  творчої досвідченої вчительки, яка добре володіє інноваційними освітніми методами й технологіями, є переможцем у багатьох конкурсах , за що має безліч відзнак у тому ж числі « Подяку» від МОН Украіни. (2019 р), членкині Правління Всеукраїнська ГО "Територія жінок Івано-Франківщини" взяли участь в проєкті  Територія Жінок.

22:17 29.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора