A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВИХІД З КАРАНТИНУ

Як освіта виходитиме з карантину після 1 червня Кабінет Міністрів ухвалив постанову, згідно з якою в Україні до 22 червня 2020 року триватиме адаптивний карантин, однак деякі послаблення для закладів освіти все ж таки передбачені.

18:02 26.05.2020

ДОДАТКОВА СЕСІЯ ЗНО-2020

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року відбудеться з 24 липня до 10 серпня. Сьогодні, 25 травня, розпочинається додатковий період реєстрації на додаткову сесію ЗНО, який триватиме до 9 червня.

19:50 25.05.2020

Зміна істотних умов праці для пенсіонерів

МОН НАГОЛОШУЄ: ДИРЕКТОРИ ШКІЛ МАЮТЬ ЗАБЕЗПЕЧИТИ МОЖЛИВІСТЬ УЧИТЕЛЯМ-ПЕНСІОНЕРАМ ПРОДОВЖИТИ СВОЮ РОБОТУ НА СТРОКОВИХ ДОГОВОРАХ Опубліковано 21 квітня 2020 року о 12:06

18:50 22.04.2020

Zoom зустріч з тренерами Демократичної школи

09 квітня 2020 року відбулась вже друга Zoom зустріч колективу Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого Косівської районної ради Івано- Франківської області з тренерами п’ятої хвилі проєкту «Демократична школа» Олегом та Іриною Серняк. На початку зустрічі тренери ознайомили педагогів з можливостями тулбоксу, згодом перейшли до опрацювання Закону України «Про повну загальну середню освіту». Обговорили, що нового пропонує закон педагогам, батькам, учням та адміністрації закладу, які першочергові кроки має зробити заклад освіти виходячи з нововведень закону. Під час другої частини зустрічі обговорили «Абетку директора». Одягнувши на себе «шапки-неведимки» педагоги обговорили кілька критеріїв оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу освіти та внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Дякуємо тренерам Олегу та Ірині Серняк за отриманий досвід, підтримку та допомогу. Чекаємо нових зустрічей

18:56 11.04.2020

Онлайн - конференція Демократична школа

Сьогодення в освіті ставить перед нами нові цілі та завдання. П’ята хвиля програми «Демократична школа» реалізовує поставлену мету через конструктивне та інтерактивне навчання в системі on-line, що відбулося 06.04.2020 року. Платформа ZOOM надала можливість врешті зустрітись в колі родини колективу Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого Косівської районної ради Івано- Франківської та родині тренерів - Серняк Олега та Ірини. Це було круто!! Це було неперевершено!! Ви це зробили!!. Навчання, ігри, різні вправи, ОДГ / ОПЛ , навчання «для», «через», «про» протягом всього ефіру створювали ситуацію успіху а головне подолання психологічної проблеми безпорадності в період карантину. Вкотре дирекція закладу освіти побачила для себе нові можливості демократичного врядування, а класні керівники знайшли нові підходи співпраці з батьками. Організація дистанційного навчання на сайті https://www.schools-for-democracy.org/ дає змогу не тільки користуватися посібниками, он-лайн ресурсами (особливо тулбоксом ) але й запозичувати досвід колег. Обговорення посібників Ради Європи порушили проблемне питання стану та напрямів розвитку громадянської освіти й освіти з прав людини в українських школах в контексті реформування середньої освіти. Допомога, що нині надається Україні, дозволяє нам використовувати досвід, який уже є передовим у демократичних країнах світу. Ми щиро вдячні нашим тренерам Ірині та Олегу Серняк . ВИ - найкращі. В очікуванні продовження проекту та нових зустрічей!!

18:45 11.04.2020

АТЕСТАЦІЯ

 30.03.2020 року відбулося он-лайн засідання атестаційної комісії. Рішення виносили шляхом відкритого голосування. Ведення діалогу було щирим відкритим і змістовим.

19:58 31.03.2020

ДПА відмінено

Проведення державної підсумкової атестації для учнів 4-х та 9-х класів у 2020 році буде скасовано ДПА для учнів 4-х і 9-х класів скасовано У 2020 році державна підсумкова атестація для учнів 4-х та 9-х класів проводитись не буде. Про це, під час проведення онлайн конференції у Facebook, повідомила в.о. міністра освіти Любомира Мандзій.

19:51 27.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора