A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Онлайн - конференція Демократична школа

Дата: 11.04.2020 18:45
Кількість переглядів: 186

Сьогодення в освіті ставить перед нами нові цілі та завдання. П’ята хвиля програми «Демократична школа» реалізовує поставлену мету через конструктивне та інтерактивне навчання в системі on-line, що відбулося 06.04.2020 року. Платформа ZOOM надала можливість врешті зустрітись в колі родини колективу Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого Косівської районної ради Івано- Франківської та родині тренерів - Серняк Олега та Ірини. Це було круто!! Це було неперевершено!! Ви це зробили!!. Навчання, ігри, різні вправи, ОДГ / ОПЛ , навчання «для», «через», «про» протягом всього ефіру створювали ситуацію успіху а головне подолання психологічної проблеми безпорадності в період карантину. Вкотре дирекція закладу освіти побачила для себе нові можливості демократичного врядування, а класні керівники знайшли нові підходи співпраці з батьками. Організація дистанційного навчання на сайті https://www.schools-for-democracy.org/ дає змогу не тільки користуватися посібниками, он-лайн ресурсами (особливо тулбоксом ) але й запозичувати досвід колег.
Обговорення посібників Ради Європи порушили проблемне питання стану та напрямів розвитку громадянської освіти й освіти з прав людини в українських школах в контексті реформування середньої освіти. Допомога, що нині надається Україні, дозволяє нам використовувати досвід, який уже є передовим у демократичних країнах світу.
Ми щиро вдячні нашим тренерам Ірині та Олегу Серняк . ВИ - найкращі. В очікуванні продовження проекту та нових зустрічей!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора