A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Тиждень початкової школи «Початкова школа – то цілий світ цікавих відкриттів»

Дата: 12.03.2023 22:53
Кількість переглядів: 65

З  28 лютого по 3 березня у нашому ліцеї проходив Тиждень початкової школи «Початкова школа – то цілий світ цікавих відкриттів» , який  пройшов цікаво, весело та пізнавально . Він містив багато цікавих та змістовних заходів, направлених на зацікавлення учнів до активного навчання, виховання юних громадян з чткою громадянською позицією, виховання любові до себе, до ближнього, до суспільства, до Батьківщини, до братів наших менших, патріотичного виховання, залучення до здорового способу життя та здорового харчування. Кожен день  мав певне спрямування:

  1.  Я – учень
  2.  День веселковий
  3. Фоточелендж  «Зроби добру справу»
  4. Дякую тобі, солдате
  5.  Підсумковий .

Навіть самі  назви днів тижня говорять про широку палітру цікавих заходів, які відбулися у учнівських колективах. Організаторами  виступали класні керівники, а також самі діти. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити тиждень початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих.

Перший день розпочався із тематики “Я учень”. В кожному класі повторили  поведінки  учнів на уроках, перервах, під час повітряної тривоги. 

Наприкінці дня у коридорі початкової школи було організовано виставку малюнків «Правила для всіх».

Другий день тижня був творчий -   « День веселковий ». Учні кожного класу повинні були одягнути елемент одягу певного кольору  ( колір визначили за допомогою  жеребкування).  У коридорі була проведена виставка малюнка  «Моя   улюблена казка» , для учнів було завдання  «Відгадати назву казки». А перерви завжди  найкращі - вони називалися «Вітамінні».

Третій  день тижня був  заповнений добрими справами. Він так і називався  Фоточелендж   «Зроби  добру справу».  Діти повинні зробити одну, яку замовив тобі товариш  чи вчитель.

Четвертий день тижня був присвячений Дню національно-патріотичного виховання. Як показує досвід, таке виховання здобувачів освіти сьогодні відіграє важливу роль у формуванні патріотизму молоді. Протягом дня було проведено ряд заходів спрямованих на виховання молодого патріота своєї держави:

  • Ранкова розминка для учнів 1-4 класів;
  • Виготовлення окопних свічок
  • Малюнок для солдата діти малювали для оформлення окопної свічки.
  • Зустріч з героєм Копчуком Назарієм.

Одним з найбажаніших заходів тижня стала зустріч з воїном ЗСУ Назарієм Копчуком. Класні керівники та учні готували сюрпризи, пісні та подарунки для героя України, щоб висловити свою любов та повагу.

Останній день  був підсумком проведених заходів.  Учні всіх класів отримали  Грамоти за участь у тижні зачаткової освіти.

Протягом тижня у кожному класі проводились майстер класи «Малюнок на склі» та «Медовий пряник»

  Вже по завершенню тижня можна сказати, що сподівання учасників  на отримання позитивних емоцій справдилися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора