A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Лялькова вистава

Дата: 26.09.2023 22:14
Кількість переглядів: 209

Сьогодні в умовах величезних змін у соціальному, економічному та політичному житті України постала проблема радикальної перебудови у сфері освіти та виховання, мета якої – формувати конкурентно здібну, творчу особистість, яка спроможна до самовизначення, до самореалізації та самовдосконалення. Метою роботи вчителів є - виховання творчої особистості, здатної до самореалізації, яка легко адаптуєть­ся в умовах швидких змін суспільного життя, зорієнтована на загальнолюдські цінності, має систему особистісних цінностей. 
25 вересня 2023р. учні початкової школи завітали на виставу лялькового театру «Цап та баран », яку для них підготували актори Волинського театру.
Ляльковий театр дає можливість поєднати кілька видів мистецтва — музику, літературу, акторську гру. Вистава була цікавою, захопливою й водночас  торкалася проблеми, яка в наш час є дуже актуальною: дружба, її значимість у житті людини. Було приємно під час виступу спостерігати за веселими обличчями дітей, адже юні актори дарували радість і гарний настрій глядачам.
Отже, задоволення від перегляду отримали не лише глядачі , а й виконавці ролей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора