A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

20 листопада - Всесвітній день дитини.

Дата: 04.12.2023 21:48
Кількість переглядів: 203

20 листопада увесь світ відзначає Всесвітній день дитини. І сьогодні учні 6-Б класу зібрали у актовому залі нашого ліцею учнів 5-6 класів, щоб повести розмову про чарівний, казковий світ – Дитинство. Адже «Дитинство це особливий світ, який ні з чим не порівняєш» (В. Сухомлинський)Тож учні 6-Б класу запропонували зазирнути у цей безмежний світ Дитинства.

Метою заходу було: розширити знання учнів про захист та відповідальність за благополуччя дітей; сприяти розвитку творчих вмінь та навичок учнів; виховувати толерантність, повагу до оточуючих і самого себе.

Оскільки під час заходу учням було запропоновано виконати творче завдання у групах, то настрій у залі був справді святковий, твлорчий та натхненний. Сценка, яку зіграли учні під час заходу, показала що для повноцінного життя та розвитку дитини її слід оточити любов'ю та піклуванням. Кожна доросла людина повинна допомагати дитині в захисті її прав, у вирішенні конкретних життєвих ситуацій та забезпечувати необхідні умови для її зростання.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора