A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Гурток футболу у Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого

Дата: 06.02.2024 21:30
Кількість переглядів: 225

Футбол - один з найпопулярніших видів спорту в світі. Спостерігати за тим, як дві команди по 11 чоловік намагаються зосереджено загнати м'яч в ворота люблять багато чоловіків, жінки, і навіть діти, останні при цьому часто таємно мріють прославитися і стати знаменитими футболістами. Чим корисний дитячий футбол?

Заняття з м'ячем покращують реакцію дитини, формуючи і зміцнюючи її, крім того, в процесі гри тренуються відразу декількох груп м'язів, а також загальна витривалість організму, що дуже важливо для дитячого організму.

До того ж, футбол - це командна гра. Тому, граючи, ваша дитина стає ближче до колективу, налагоджуючи товариські відносини і покращуючи свої навички спілкування.

Гурток футболу у Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого був організований у 2023 році.

На базі гуртка займаються діти 1-4 класів. Діти активно відвідують гурток,швидко засвоюють навчальний матеріал, проявляють інтерес до занять футболом.

Під час навчань учні засвоюють ази футболу, навчаються техніці і тактиці гри, вміння боротися за поставлені цілі і задачі, які тренер-вчитель вимагає від них.

Також активно беремо участь у районних змаганнях. В ході спортивних-масових заходів , серед школярів навчальних закладів Косівської ОТГ, наші спортсмени вибороли наступні призові місця: з футболу - 3 місце – хлопці  (6-11Класи)  ,  міні-футболу – 3 місце – хлопці (6-9 Класи). На рівні ДЮФЛ учні 8-Б класу  Іванюлик Ігор , Стринадюк Назарій  завоювали 2 місце в першості Коломийського району з футболу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора