A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Новий набір учнів до програми ENGin!

Дата: 10.06.2022 21:24
Кількість переглядів: 41

 

Ласкаво просимо до ENGin,програми, в якій наш заклад бере участь з 2020 року

 

ХТО МИ

НАША ПРОГРАМА

ENGin це неприбуткова організація, що поєднує українську молодь з іноземцями, що вільно спілкуються англійською мовою, для безкоштовної розмовної онлайн практики та налагодження міжкультурних зв’язків. Ми працюємо зі студентами віком 13-35 років та волонтерами віком від 14 років.

НАША МІСІЯ

Ми допомагаємо поколінню української молоді вдосконалювати свої знання англійської та міжкультурні навички, надаючи їм доступ до академічних та професійних можливостей.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

ENGin об'єднує тих, хто вивчає англійську мову з англомовними волонтерами з усього світу для проведення щотижневих онлайн-сесій. Кожного учасника/цю та волонтера/ку перевіряють на відповідність програмі. Потім учасники/ці підбираються на основі переваг, інтересів і графіків, щоб забезпечити ефективне і взаємно приємне спілкування. Після того, як знайдеться пара, ENGin підтримує учасників/ць і волонтерів/ок протягом усієї їх участі в Програмі за допомогою порад, ресурсів і сервісу вирішення проблем.

НАШЕ БАЧЕННЯ

Ми перетворюємо Україну через силу зв’язку "один на один". Кожна пара учасник-волонтер – це нитка, яка пов’язує Україну зі світом. Сьогодні ці зв’язки борються зі спробами Росії ізолювати та знищити Україну. А вже завтра покоління компетентних молодих українців, які вільно володіють англійською відбудує нашу націю.

Навіщо практикувати англійську з ENGin?

Якщо хочеш покращити свою розмовну англійську мову, але не можеш дозволити собі дорогих репетиторів і не маєш друзів, які вільно говорять по-англійськи, ENGin може допомогти?

ENGin об'єднує українську молодь з носіями англійської мови або з людьми, які вільно говорять англійською. Ось що ми можемо тобі запропонувати?

  • Розмовляй англійською з своєї кімнати: практика мови набагато легше з ENGin. Твій співрозмовник/ця буде спілкуватися з тобою щотижня у відеочаті в зручний для тебе час.
  • Спілкуйся з волонтерами по всьому світу: можливість культурного обміну – одна з кращих частин нашої програми.
  • Покращуй свою англійську мову безкоштовно: як некомерційна організація, ми не беремо плати з наших учасників/ць. 
  • Отримайте підтримку від команди ENGin:  якщо у тебе виникають які-небудь проблеми, ми допоможемо тобі їх вирішити.

Чи можу я брати участь?

ENGin має 4 основні критерії для учнів/ць та студентів/ок:?

  1. Вік: Тобі повинно бути 13-35 років
  2. Рівень англійської: Ти вивчаєш англійську мову і можеш підтримати розмову на базовому рівні.
  3. Національність/Місцезнаходження: Ми працюємо з українськими студентами/ками, в тому числі з тими, хто проживає в Україні, і тими, хто нещодавно покинув Україну через війну.
  4. Зобов'язання: ти готовий/а присвятити 1-2 години на тиждень підготовці до занять та участі в них протягом мінімум 10-12 тижнів.

Як почати практикувати англійську з ENGin

Реєстрація для бажаючих з нашого навчального закладу - https://forms.gle/f7Tnbky3iAEyB2Yy6


Реєстрація для бажаючих від 13-22 років з навчальних закладів чи організацій, які не є партнерами - через сайт - https://uk.enginprogram.org/

                                             Кординатор програми,

вчитель англійської мови

 Оксана Братівник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора