A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Тематичний Тиждень "Тарас живе і промовляє"

Дата: 15.03.2024 20:23
Кількість переглядів: 26

З нагоди відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка та з метою популяризації творчості Великого Кобзаря, у рамках тематичного Тижня "Тарас живе і промовляє" учні 8-А класу організували відеочелендж "Прочитай уривок улюбленого вірша Т. Шевченка - і отримай гостинець від Шевченка". Педагоги ліцею із задоволенням декламували уривки поетичних творів геніального митця, віддаючи шану його таланту, а здобувачі освіти збагатили свій досвід у виконанні нових видів креативу.

Учні 8-Б класу провели бібліотечний урок «Літературне читання «Вінок Кобзареві»».  Здобувачі освіти з розумінням продекламували уривки з віршів Великого Кобзаря, вкладаючи в них всю свою майстерність та душу. Пригадали також цікаві факти із життя Т.Шевченка .Розглянули репродукції картин Шевченка-художника.
Ім’я Тараса Шевченка справедливо посідає чільне місце серед видатних геніїв людства. Його слово і сьогодні на сторожі  існування рідної культури та мови.

І став для нас Шевченко заповітом,
Безсмертним , як саме людське життя.
Ми будем славить перед цілим світом 
Живе й святе Шевченкове ім’я!

А також учні 5,6,7-х класів взяли участь у квестах, турнірах "Знавці творчості Шевченка"; створювали лепбуки, малювали портрет видатного поета, цитували напам'ять вірші, співали пісні. 
Дякуємо за чудовий настрій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора