A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Обдаровані учні ліцею

Дата: 07.09.2023 19:32
Кількість переглядів: 107

Кубок Анатолія Строкатова - традиційний міжнародний турнір, який проводиться Федерацією настільного тенісу у Львівській області (ФНТЛО) під патронатом Національного Олімпійського комітету (НОК) України. Турнір заснований в 2009 році і на ньому також засновані призи особисто від Анатолія Строкатова. Кубок Строкатова, за традицією, охоплює всі вікові категорії спортсменів, починаючи від міні-мінікадетов і закінчуючи ветеранами старше 65 років, у разі наявності необхідної кількості сильних гравців (майстрів спорту) проводиться VIP турнір.
З 22 по 27 серпня 2023 року відбувся традиційний Кубок Строкатова – змагання на честь легендарного тенісиста з України, який здобув найвищі результати серед чоловіків на європейських та світових змаганнях за всю історію настільного тенісу України. 
Впродовж чотирьох днів за медалі змагатимуться понад 250 учасників. Найкращих визначали серед юнаків та дівчат чотирьох вікових груп, чоловіків та жінок різних вікових груп, журналістів та учасників бойових дій. В кагорту учасників потрапив і учень Косівського ліцею імені Ярослава Мудрого Дуленчук Олег. В категорії 2011-2012р. Олег зайняв 1 місце, обігравши абсолютно всіх учасників своєї вікової категорії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора