Семінар-навчання з питання організації харчування учнів та впровадження процедур заснованих на принципах HACCP
Безпечність харчових продуктів – це забезпечення того, що продукт не зашкодить дітям, якщо він виготовлений і спожитий відповідно до призначення. У Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого пройшов семінар-навчання щодо харчування учнів у школах з питання організації харчування учнів та впровадження процедур заснованих на принципах HACCP в харчоблоках спеціалістами Косівського відділу РУ ГУ ДПСМ в Івано- Франківській області. НАССР в закладах освіти – важливий інструмент для контролю безпеки харчування. Адміністрація закладів зобов’язана впровадити і постійно підтримувати функціонування принципів системи HACCP на харчоблоках. Головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви. Адміністрація Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого працює над якісним впровадженням системи ХАСП. Висловлюємо подяку за плідну співпрацю спеціалістам Косівського відділу РУ ГУ ДПСМ в Івано Франківській області.