A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Семінар-навчання з питання організації харчування учнів та впровадження процедур заснованих на принципах HACCP

Дата: 31.01.2024 18:52
Кількість переглядів: 279

Безпечність харчових продуктів – це забезпечення того, що продукт не зашкодить дітям, якщо він виготовлений і спожитий відповідно до призначення. У Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого пройшов семінар-навчання щодо харчування учнів у школах з питання організації харчування учнів та впровадження процедур заснованих на принципах HACCP в харчоблоках спеціалістами Косівського відділу РУ ГУ ДПСМ в Івано- Франківській області. НАССР в закладах освіти – важливий інструмент для контролю безпеки харчування. Адміністрація закладів зобов’язана впровадити і постійно підтримувати функціонування принципів системи HACCP на харчоблоках. Головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви.  Адміністрація Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого працює над якісним впровадженням системи ХАСП. Висловлюємо подяку за плідну співпрацю спеціалістам Косівського відділу РУ ГУ ДПСМ в Івано Франківській області.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора