A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

День Знань 2023-2024

Дата: 05.09.2023 18:16
Кількість переглядів: 560

День Знань – символ чистоти, доброти і просто початок  навчального року! Це прекрасний привід зібратися з думками й поринути в бездонний океан науки. То нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно. Вірте в себе, ставте  перед собою нові цілі, які ви обов'язково  досягнете!Надихайся кожним новим днем. Бажаємо нових відкриттів і неймовірних вражень від навчання, а ми, вчителі, допоможемо вам  з усім впоратися!

 

В Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого День Знань, відповідно до Плану роботи закладу, розпочався в церкві Св. Василія зі спільного молебня-подяки Богу за можливість розпочати новий навчальний рік та молитви за Україну й наших Захисників та Захисниць, завдяки яким ми маємо можливість отримувати знання за партами в стінах рідного ліцею.

Продовжили проведення заходів з нагоди Дня Знань на подвір’ї ліцею урочистою лінійкою, під час якої вшанували наших Героїв хвилиною мовчання, спільним виконанням спільноти ліцею Гімну України та підняттям прапора нашої країни, а урочистий дзвоник з лінійки покликав усіх здобувачів освіти на перший урок «Живу тобою, Україно», під час якого учителі обговорили зі своїми учнями тему «Як ти?» – відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України спільно з Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) до старту нового навчального року 2023-2024, про підтримку та важливість психічного здорв’я учнів.

І, навіть, під час війни не втрачаєте віру у світле майбутнє! Попереду новий навчальний рік, який стане для вас дуже важливим, тож хай він буде легким та під мирним небом України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора