A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Тижня громадянського та національно - патріотичного виховання «Вільні духом…»

Дата: 23.02.2024 17:37
Кількість переглядів: 91

Під час проведення Тижня громадянського та національно - патріотичного виховання «Вільні духом…» з 19.02 - 23.02.2024р. у нашому ліцеї була організована та проведена виставка малюнків «Мій герой –захисник» ,в якій взяли участь здобувачі освіти 1-11 класів. Виставка проведена  з метою виховання дітей у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності, формування в учнівської молоді високої громадянської активності та національної свідомості, причетності до творення сьогодення України та його майбутнього.
     Усі малюнки об’єднує нестримна жага до Перемоги України, віра у світле майбутнє нашої країни. Державна символіка, кольори національного прапора присутні майже у всіх роботах. Символами перемоги, незламності, національних традицій у малюнках стали наші воїни, представники ЗСУ, техніка , щасливі діти, що бажають жити під мирним небом. У всіх роботах простежується спільна думка щодо неприпустимості бойових дій, незламності українського духу і віри у мирне небо.
     Дякуємо усім , хто долучився до участі виставці робіт, адже вкрай важливо виховувати почуття патріотизму та гордість за наших захисників змалку ! Надалі юним художникам бажаємо успіхів та творчого натхнення.
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА ! З ВІРОЮ ДО ПЕРЕМОГИ !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора