A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Місячник шкільних бібліотек у ліцеї №1, "В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!"

Дата: 30.10.2022 17:10
Кількість переглядів: 138

З 1 по 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек в Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого щорічно проводиться Всеукраїнський місячник бібліотеки. Україна - земля славного незабутнього минулого, якою можна пишатися. На цій землі упродовж віків формувалася нація з гордим ім'ям - українці, які боронили свою територію від ворожих зазіхань. Звідусіль йшли на родючу українську землю численні завойовники, щоб стати володарями щедрої землі. Проте всі їхні спроби виявилися марними. Не міг допустити волелюбний народ, щоб його країна ставала перед кимось на коліна, була годувальницею нахабних поневолювачів. Так, нашій країні довелося пережити багато труднощів, але українці все витримали, не зламалися та стали ще міцнішими, ще дужчими, щоб будувати нову Україну - самостійну державу, здатну бути однією з найкращих і найчисельніших держав світу. Нелегкий час переживає і сьогодні країна, але наші дужі руки, мислячі голови і палкі серця виведуть її на європейський рівень і з часом вона стане нездоланною ніким і ніколи.  З непохитною вірою в перемогу України цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувається під гаслом "В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!"
   В нашому ліцеї проведено заходи з метою розвитку патріотизму підростаючого покоління та пробудженню у школярів глибоко інтересу до історії України та рідного краю.
   З учнями 9-А та 9-Б класів було проведено історичні години "Україна: минуле - теперішнє - майбутнє." В 5-Б та 5-В класах було проведено пізнавальні мандрівки "Україна дивує." Учні четвертих класів мали змогу стати учасниками читацької конференції "Відродження традицій читання й підтримка української мови."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора