A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Веселі перерви

Дата: 11.11.2022 16:59
Кількість переглядів: 19

Веселі перерви. 
У школі діти проводять багато часу. Ми звикли, що шкільна перерва — це лише проміжок часу між уроками. Але часи змінюються, і освіта змінюється разом з ним. Метою "веселих перерв"є - зробити життя молодших школярів на перервах цікавим та веселим, формувати в учнів свідоме ставлення до свого життя і здоров'я, оволодіння основами здорового способу життя.
З педагогічної точки зору ігри на перервах також мають важливе виховне та розвивальне значення. Після напруженої роботи в класі учням необхідний активний та жвавий відпочинок, який має бути певним чином організований та скоординований. Адже це – запорука безпечного та активного проведення часу під час перерви.
Рухливі ігри учнів позитивно впливають на їх емоції, виключаючи стреси , та стимулюють їх рухливу активність. Веселі перерви бувають не тільки рухливими,а ще й пізнавальними. Під час тижня протипожежної безпеки учні молодших класів нагадали,що вогонь може бути як ворогом, так і нашим другом. Під час тижня культури на перервах згадували чарівні слова, а  тиждень української мови та писемності  розпочали з читання скоромовок,відгадування  загадок,ребусів. Такий варіант проведення часу на перерві дозволяє школярам відпочити та легше сприймати навчальний матеріал на наступному уроці. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора