A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Тиждень доброти: "Добро починається з тебе".

Дата: 07.10.2022 15:54
Кількість переглядів: 74

У Косівському ліцеї №1 імені Ярослава Мудрого з 3 по 7 жовтня проходив Тиждень доброти: "Добро починається з тебе". Під час тематичного тижня психологом закладу освіти проводилися "Уроки доброти" на такі теми:
«Добро нас єднає»; «Добро починається з тебе»; «Спішіть робити добро»; «Вчимося бути добрішими»; «Той, що творить добро, творить саме життя». Наше гасло:  хай сьогодні в кожне серце наш урок додасть тепла, хай прийде до нас натхнення, в очах сяє доброта. Мета: формувати уявлення про чуйність і доброзичливість, характеризувати події та явища як прояви добра і зла; розкрити моральний  зміст доброти; сприяти розвитку в учнів мотивації до добрих та гуманних вчинків; шляхом створення психологічних ситуацій вибору підвести учнів до розуміння  важливості прояву милосердя, людяності; виховувати бажання творити добро, жити за «золотими правилами моралі». Очікувані результати: розширити знання учнів про моральні якості добра і доброти. Спонукати до виконання загальнолюдських правил суспільного життя, творити оточуючим добро. Сприяти осмисленню та розумінню дітьми переваг духовних цінностей над аморальними. Розвивати вміння співчувати один одному, говорити теплі слова. Виховувати зерна доброти, людяності, справедливості, щирості людської душі, прагнути доброзичливої атмосфери у класі.

А також, у рамках Тижня доброти "Добро починається з тебе" проходила акція"Допоможи братам наших менших". Метою якої є виховання в учнівздатності гармонійно співіснування у суспільстві і з природою, усвідомлення своєї відповідальності за домашніх улюбленців,формування умінь та навичок підтримки та збереження  міжособистісних злагоди.
У нашому  ліцеї робити добрі справи стало корисною звичкою, об’єднати всіх дітей, педагогів, співробітників, які займаються благодійністю в будь-якій формі, та надихають інших приєднатися.
Спільними зусиллями ми збираємо  для бездомних песиків, які перебувають у притулку. Велика ВДЯЧНІСТЬ усім, хто прийняв участь у такій благородній справі допомоги знедоленим тваринам. Але на цьому наші добрі справи не закінчуються…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора