A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

День єднання 

Дата: 19.02.2024 09:46
Кількість переглядів: 101

16 лютого в Україні святкують особливе свято- День єднання,  головна мета якого-показати єдність українського народу на тлі військової агресії.
У Косівському ліцеї №1 ім.Я Мудрого було проведено ряд заходів: урочиста лінійка, акція "Я бажаю Україні...", святковий урок у 5-х класах під керівництвом учителя Сурнової Л.О. та учнів 7-В класу.
На урочистій лінійці вся школа молилася за Україну, вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув за Україну, всіх, чиє життя забрала війна. А також школярі мали змогу переглянути цікаві відеофрагменти про Україну,  відгадуючи кросворди та відповідаючи на питання патріотичної вікторини. 
Потягом дня всі учасники шкільного процесу взяли участь в акції "Я бажаю Україні...", пишучи послання-побажання на синьо-жовтих сердечках.
З учнями 5-х класів було проведено квест "У пошуках істини". Діти подорожували у часі, вивчаючи історію, українську мову та літературу. 
Пам'ятаймо! Ми українці - не кріпаки, не малороси. Ми - нація воїнів, науковців, винахідників, спортсменів, науковців, талановитих та творчих людей!
Слава Україні! Героям  слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора