A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Виховна година в 7-Б класі «Книги у нашому житті».

Дата: 08.02.2021 18:44
Кількість переглядів: 88

Часто діти, які «не люблять» читати, просто не знайшли ще історію, яка б їх зацікавила та надихнула…

Саме  такий висновок  зробили учні  7-Б класу 04 лютого 2021р, дискутуючи на виховній годині «Книги у нашому житті».

Класний керівник: Цьолковська Богдана Миколаївна

Діти насамперед взяли участь у літературній вікторині «Сторінками прочитаних творів», познайомилися із дивовижними фактами про книги, здійснили віртуальну мандрівку незвичайними бібліотеками світу, музеями і пам’ятниками книг, а також презентували улюблені книжки та їх авторів.

Також учням цікаво було дізнатися про інтерактивний додаток The Pumpkins Year, інтерактивні книги України, наші видавництва, завдяки яким діти та молодь мають змогу читати твори зарубіжних письменників у цікавому сучасному форматі. Крім того, школярі довідалися, що завдяки ілюстраціям Владислава Єрка "Снігова королева" "А-БА-БИ-ГА-ЛА-МА-ГИ" є однією з найвідоміших книжок українських видавництв у світі.

Не менш захопила семикласників підбірка «ТОП-20 цікавих книг для підлітків», інформація  про найкращі минулорічні твори для дітей і молоді, відзначені самими ж підлітками, членами журі літературної премії «Навиворіт». Так, в учнів зародилося багато планів на майбутнє, створилися власні списки «Літератури на канікули», адже читати – це  завжди цікаво, модно, актуально!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора