A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

15 травня - Міжнародний день сім'ї

Дата: 15.05.2021 12:26
Кількість переглядів: 64

15 травня – Міжнародний день сім'ї – Кафедра філософії ФСП КПІ ім. Ігоря  Сікорського

 

Сім’я – це основний елемент суспільства. Тому не дивно, що існує свято, присвячене сім’ям. Його відзначають у багатьох країнах світу.

Дата Міжнародного дня сімей (International Day of Families) фіксована. Щорічно його відзначають 15 травня. Свято було засновано у 1993 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй.

Так, український День сім’ї відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Відповідний указ президента України №1209 / 2011 "Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року. Датою святкування було встановлено 8 липня.

Традиції Дня сім’ї

Щороку до Міжнародного дня сімей проводяться різні дискусії, конференції, фестивалі, присвячені питанням родини. Свято зазвичай проходить під певною темою, порушуються головні проблеми та можливі шляхи їх вирішення.

В Україні на День сім’ї у багатьох містах і селах часто організовуються різні сімейні заходи, наприклад, фестивалі на відкритому повітрі та пікніки. Загалом цей день найкраще провести в колі сім'ї – так, як кому подобається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора