A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Косівський ліцей №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

Вітання для випускників 9 - их класів!!!

Дата: 12.06.2020 09:51
Кількість переглядів: 237

Наші дорогі випускники! Сьогодні ми хочемо вас привітати з випускним вечором! Для деяких з вас цей випуск - останній вечір з вже рідними душею людьми - однокласниками, адже не всі з вас продовжать навчання.

Ми не хочемо читати вам якісь довгі і нудні моралі. Хочеться лише побажати вам знайти себе і свою мету в житті, яка принесе вам щастя та шалений успіх!

Головне - будьте собою в будь-яких життєвих ситуаціях, тоді ви обов'язково знайдете правильне рішення.

Можливо вже завтра ви, як ті птахи, полинете у незвідані далі. Вилітаючи зі стін рідної школи, не забувайте, що ви вчилися для того, аби розум і серце віддавати людям, суспільству, що зростило вас. Не заплямуйте доброго імені свого роду та честі рідної школи. У добру путь, наші випускники 2020 року!

Шановні батьки! Хочемо щиро виразити Вам глибоку вдячність за добре виховання дитини, за проявлену цікавість не тільки до її навчання, а й до життя школи.Бажаємо вам міцного здоров'я,сімейного щастя, успіхів у праці і подальшому вихованні Вашої дитини,яка показала себе роумним учнем, здатним переборювати будь-які труднощі  і досягати надзвичайних результатів.

Перемоги вашої дитини - це наша спільна радість і нагорода!

Дякуємо вам за чуйність,співпрацю і взаєморозуміння!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора